Wandelcoach Utrecht

Jaarlijks hebben 1,4 miljoen mensen in Nederland last van burn-out klachten, zoals aanhoudende vermoeidheid, concentratieverlies en somberte. Ik weet hoe het voelt wanneer je vastloopt in het leven… door onzekerheid, angst, stress en oververmoeidheid; ook weet ik hoe het voelt wanneer je je energie en passie hervindt. Ik ondersteun je bij het weer ontspannen en uitrusten in dit moment, om vervolgens je levensdoelen in het vizier te krijgen.  Dit doen we terwijl we wandelen in de natuur, in Utrecht en omgeving.

Burn-out coaching

Ik begeleid bij…

Stress en burn-out
Hoogsensitiviteit
Zingeving

Het traject

Vul onderstaand contactformulier in. Ik zal snel contact met je opnemen.

Vervolgens maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in een van de bossen in Utrecht e.o.  Dan kun je ervaren of het iets voor je is.

Helaas kan ik momenteel geen nieuwe coachees aannemen. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor de wachtlijst. Dan neem ik direct contact met je op wanneer er ruimte is. Ook kun je in je eigen tempo deelnemen aan de online cursus voor mensen met stressklachten.

Contactformulier

wandelcoach utrecht

Werkwijze

Ik laat mijn werkwijze aansluiten bij jouw doelen en behoeftes. We zorgen dat die snel duidelijk worden. Wel hanteer ik de algemene principes van burn-out herstel. Eerst besteden we aandacht aan bewustwording, acceptatie en herstel. Herstellen bestaat o.a. uit aandacht voor ontspanning, slaap, ademhaling, beweging en voeding. Na een eerste periode van herstel gaan we weer ‘activeren’ – en zoeken naar oplossingen voor de problemen die de stress hebben veroorzaakt. Stap-voor-stap ga je weer aan het werk, met hernieuwde energie en een nieuwe aanpak. Ik coach vanuit de waarden verbeeldingskracht, echtheid en compassie.

Ervaringen

Ik ben (weer) een mens

tim swaan eOpewngf68w unsplash scaled

Lange tijd heb ik gedacht dat ik bijzonder moest zijn, zodat mensen mij zouden zien, zouden bewonderen en van mij konden houden. Want als dat zo is, dan ben ik compleet en gelukkig. Alleen is het nooit genoeg. Nooit goed genoeg, leuk genoeg, aardig genoeg of slim genoeg. Altijd zijn… verder lezen “Ik ben (weer) een mens”

Jeanine, 31 jaar - stressklachten

Meer dan alleen herstel van burn-out

controledrang

De begeleiding van Jos heeft mij veel verder geholpen dan alleen het herstellen van mijn burn-out. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer compassie voor mezelf kan hebben en dat ik voor mezelf durf te kiezen. Het wandelen en de mindfulness oefeningen hielpen mij tijdens de gesprekken te landen en… verder lezen “Meer dan alleen herstel van burn-out”

Anne, 27 jaar - burn-out

Fijne mindfulness oefeningen

maak vision board

Ineens zat ik thuis, volkomen opgebrand. Boos, verdrietig, wanhopig…. hoe nu verder. Ik was vooral moe en sliep slecht. Mijn machteloosheid verdween grotendeels na 1 sessie met Jos. Door doelgerichte vragen en vooral door mij naar binnen te leiden, naar mezelf, kon ik weer een klein stipje licht aan de horizon zien.… verder lezen “Fijne mindfulness oefeningen”

Myriam, 38 jaar – overspannen

Precies waar ik behoefte aan had

Vind voldoening in een drukke wereld

Ik wilde een nieuwe stap maken in mijn functie (eventmanager), maar werd gehinderd door perfectionisme en onzekerheid. De gesprekken met Jos hebben me bijzonder goed gedaan. Met een combinatie van uitdagen, uitnodigen en aanmoedigen raakte hij steeds de juiste snaar om weer wat verder buiten mijn comfortzone te gaan. Succesjes… verder lezen “Precies waar ik behoefte aan had”

Robin, 41 jaar werkstress

In een korte tijd weer luchtiger door het leven

byron katie 4 vragen

De ervaring van dit coachingstraject met Jos was een zeer aangename. Door te kiezen voor een wandeling word je onmiddellijk in een zintuigelijke ervaring gebracht die je bewust maakt van wat er nu precies met je aan de hand is. Door allerlei prikkels uit de omgeving weg te halen ervaar… verder lezen “In een korte tijd weer luchtiger door het leven”

Frank, 58 jaar, overspannen

Een stap in de juiste richting

waranont wichittranont 409275 unsplash

Ik kwam bij Jos toen ik heel veel moeite had met hele hardnekkige darm- en huidklachten, die heel veel impact op m’n energie en emoties hadden. Ik kwam bij hem om iets meer duidelijkheid op m’n situatie te krijgen. Je merkt aan Jos dat hij echt aanwezig is bij je… verder lezen “Een stap in de juiste richting”

Peter, 28 jaar – vermoeidheid- en gezondheidsklachten

Diploma's

✔ Stresspreventie en – interventie volgens de CSR®-Methode
✔ Master Humanistiek (Universiteit voor Humanistiek) - thesis zingeving bij burn-out
✔ Positieve Psychologie (Open Universiteit)
✔Coaching bij Hoogsensitiviteit (Civas)

Locatie

Ik bied wandelcoaching aan in Utrecht e.o. – wandelend in een van de bossen.

wandelcoaching utrecht

Kosten

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Als je daarna besluit om door te gaan, dan wordt het kennismakingsgesprek in rekening gebracht.

Een coachsessie kost €79,- excl. btw voor particulieren en €100,- excl. btw zakelijk.


Contact