PayPro affiliates

Leuk dat je de online cursus ‘Stap voor stap Stressvrij’ gaat promoten! Per verkoop ontvang je €25,-.

Dit is een zeer volledige audiotraining voor mensen met stress- en burn-outklachten. Om het je gemakkelijk te maken, heb ik wat kant en klare informatie voor je klaargezet.

Stap 1

paypro logo

Deze Affliate Campagne verloopt via PayPro.nl. Om geld te kunnen verdienen met deze campagne heb je een goedgekeurd Affliate Account nodig op PayPro.nl. Registreer je hier.

Waarom de online cursus promoten?

  1. Je helpt Nederland ontstressen, wat hard nodig is; 1,2 miljoen Nederlanders hebben last van burn-outklachten.
  2. Per verkoop ontvang je €25,-. Je inkomsten kunnen dus snel oplopen.
  3. Ik schreef mijn masterscriptie over burn-out en heb deze online cursus ontwikkeld met ervaren burn-out coaches. Zelf werk ik ook als stress en burn-out coach. Kortom: kwaliteit.
  4. Weinig tot geen concurrentie wat betreft audiotrainingen die stress en burn-out in hun totaliteit aanpakken.

Hoe begin je met promoten?

Om de online cursus ‘Stap voor stap Stressvrij’ te promoten heb je een account bij PayPro nodig. Klik hier om je direct aan te melden bij PayPro, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Wanneer je in PayPro ingelogd bent, vind je onder de menuknop Affiliate Campagnes de zoekbalk, waar je kunt zoeken naar “Online cursus Stap voor stap Stressvrij”.

Vervolgens zie je hier jouw unieke PayPro link. Klikken mensen hierop, en beginnen ze vervolgens aan de zelfhulpmodule, dan krijg jij 25,- euro commissie.

Materialen

Afbeeldingen

Deze afbeeldingen kun je gebruiken ter promotie. Ben jij beter in het designen van banners, dan mag je ook zelf iets ontwerpen! Suggesties voor verbeteringen mag je naar me mailen.

online training burn-out
Online cursus Stap voor Stap Stressvrij 2
Banners
Banners 1 1

Preview audio

Deze audio kun je downloaden en uploaden als preview van de cursus op je website.


Gebruik deze teksten voor je social media kanalen

Facebook en Twitter:

Tekst #1: Last van stress- of burn-outklachten? Met deze online cursus kom je weer in balans: (affiliate link)

Tekst #2: Oververmoeid? Gestrest? Ervaren burn-out coaches maakten een online cursus voor slechts €49,-: (affiliate link)

Tekst #3: Op zoek naar een audiotraining die je van je stressklachten afhelpt? Hij is er: (affiliate link)

Tekst #4: Een complete audiotraining om te herstellen van chronische stress en burn-out voor slechts €49,-: (affiliate link)

Over Jos Nierop en de online cursus

Mijn naam is Jos Nierop; ik ben stress en burn-out wandelcoach. Na de universitaire master Humanistiek heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd gericht op stress en burn-out. Ik ben geboren in 1990 en ik woon in Utrecht. Deze website heb ik gelanceerd omdat ik geniet van schrijven en het delen van de inzichten die ik opdoe in mijn ‘confrontatie’ met stress, angst en hsp. Wat betreft overspanning ben ik ervaringsdeskundige. Ik onderzoek hoe je een plezierig betekenisvol leven kunt leiden in een drukke wereld. Ik geniet van meditatie, de natuur, sport, vriendschap, muziek, films en romans. En ik houd van eenvoud. Mijn masterthesis gaat over zingeving bij burn-out. De inzichten die ik heb opgedaan deel ik nu met een breed publiek. Deze online cursus is ontwikkeld in samenwerking met ervaren burn-out coaches van Liberi, onder wie burn-out coach Reinoud Prins en psychomotorisch therapeut Tom Kienhuis.

Vragen of suggesties?

Ik help je graag, en daarnaast sta ik altijd open voor feedback. Stel je vraag via [email protected].