Over mij

Ik ben Jos, geboren in 1990 te Leiden. Ik geniet van sport (basketbal, fitness, hardlopen), natuur, muziek, reizen, lezen en schrijven.

Mijn fascinatie voor de mens en mijn persoonlijke zoektocht naar balans en plezier waren leidend in mijn studie- en levenskeuzes. Tijdens mijn studie heb ik het nodige geleerd over de psychologie van de mens, haar verlangen naar een zinvol leven en de rol en mogelijkheden van het lichaam en lichamelijke beweging.

Van jongs af aan was ik sensitief, intelligent en soms onzeker. Na veel jaren van presteren in deze prestatiesamenleving rende ik tegen een muur aan; ik raakte overspannen. Uit noodzaak ben ik verder op zoek gegaan naar een prettige manier van leven.

De inzichten van leraren als Jan GeurtzEckhart Tolle en Mooji gaven een verdere invulling aan deze ‘manier van leven’ en waren een mooie aanvulling op de academische inzichten.

Ik ben een geboren intuïtieve, kalme, invoelende luisteraar, die tegelijk in staat is analytisch en kritisch te denken. Ik weet hoe het voelt wanneer de wereld je overweldigd. Hierdoor gaat het bijstaan van mensen me goed af.

 


Opleidingen

 

JAAR OPLEIDING
2014-2018 Master humanistiek (UvH)

2017-2018 Minor psychomotorische therapie (VU)

2016-2017 Stagiair MVO Nederland

  • In-company coaching
  • Advies ‘goed werkgeverschap’
2009-2013 Bachelor Liberal Arts & Sciences – sociale psychologie (UU)

  • Scriptie over mindfulness

Zie mijn LinkedIn voor de details.

Meer weten?

Neem contact op via social media of stuur een e-mail naar jos.nierop@gmail.com. Je kunt me volgen op Facebook of Instagram.