Coaching

Ben je een gevoelig, creatief, empathisch persoon? Ervaar je veel stress? Heb je last van psychosomatische klachten zoals rug- of hoofdpijn? Zou je graag meer ontspannen? Ervaar je een gebrek aan richting en voldoening en weet je niet wat de juiste keuze is?

Ik begeleid bij…

  • hoogsensitiviteit;
  • stress en burn-out;
  • psychosomatische klachten;
  • het maken van keuzes;
  • het onderzoeken van je waarden en je levensdoel.

Locatie

Zeer binnenkort (begin 2020) start ik met het aanbieden van 1-op-1 coaching in het prachtige Amsterdam. Stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected] met je naam en telefoonnummer. Dan neem ik contact met je op wanneer de coaching start!

Op dit moment bied ik in Utrecht e.o. coaching aan bij de coachee thuis. Interesse? Stuur me ook dan een mail en geef aan dat je graag thuis coaching ontvangt.

Tarief

Voor een individueel consult van 90 minuten geldt een tarief van € 55.
De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Over Jos

Ik heb Humanistiek gestudeerd – een studie over zingeving. Wat is ‘de zin van het leven’? Hoe kun je in de praktijk omgaan met die vraag? Ik heb mij gespecialiseerd in coaching, hoogsensitiviteit en burn-out.

Ik zie mindfulness en minimalisme als inspirerende hulpmiddelen in het leiden van een goed leven. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen te verkennen hoe je meer voldoening kunt gaan ervaren. Dat kan!